Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

«ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι», η ΔΗΚΕΠΑΟ, διοργανώνει το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ στο Υπαίθριο Θέατρο Δικαίων, μια μουσική βραδιά με τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανο Κορκολή.
Ο Στέφανος Κορκολής, σε μια μουσική παράσταση, μας ταξιδεύει στον μουσικό του κόσμο, όπου περιλαμβάνει υπέροχα δικά του τραγούδια που αγαπήσαμε (Δεν είσαι εδώ, Θες, Σβήσε το φεγγάρι, Ο Άγγελος μου, Στους 5 Ανέμους, Σκόνη & θρύψαλα, Σ’ έχω ερωτευτεί και πολλά άλλα).
Επίσης μοναδικές ορχηστρικές συνθέσεις του, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών (Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου) που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του!!! Ερμηνεύει η εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη.
Στην παράσταση «Η Μουσική είναι Μία», ο Στέφανος μας καλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα, χαρίζοντάς μας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με άκρως ψυχαγωγική διάθεση.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ

Αρχοντίδης Αρχοντής

 

 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα