Δομές

Σχολή Εικαστικών

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

α) Ζωγραφική

Από το 1996 λειτουργεί με επιτυχία με τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων. Το τμήμα της Ζωγραφικής έχει στόχο να ανοίξει ένα παράθυρο στην εμπειρία, να κεντρίσει το ενδιαφέρον, να καλλιεργήσει την δημιουργικότητα, τη φαντασία τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων. Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό διδάσκει τεχνικές και υλικά, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η παρατήρηση και η σκέψη, ώστε οι συμμετέχοντες να απεικονίζουν στα έργα τους τα αισθήματα και τις ιδέες τους με μεγαλύτερη ευχέρεια.

View the embedded image gallery online at:
https://dikepao.gr/domes/sxoli-eikastikon#sigProId23abc1765c

 

β) Πηλοπλαστική

Η πηλοπλαστική καλλιεργεί την αντίληψη του χώρου και την αίσθηση της αφής, δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του πηλού να διερευνήσουν δυνατότητες του χώματος. Επίσης, μαθαίνουν την υπομονή, διότι το υλικό του πηλού απαιτεί χρόνο στο πλάσιμο, στο στένωμα και το ψήσιμό του και εξασκεί ιδιαίτερα τη φαντασία, μιας και το αποτέλεσμα που παίρνουμε από το φούρνο είναι διαφορετικό από το μόρφωμα που μπαίνει μέσα σε αυτόν.

View the embedded image gallery online at:
https://dikepao.gr/domes/sxoli-eikastikon#sigProId2e3873d02c

 

γ) Κόσμημα / Διακόσμηση / Χειροτεχνία

Το εργαστήρι καλλιτεχνικών περιλαμβάνει πρωτότυπες δημιουργίες, για μικρούς και μεγάλους.

View the embedded image gallery online at:
https://dikepao.gr/domes/sxoli-eikastikon#sigProIdd417231639

 

 

 Στεγάζονται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, Κωνσταντινουπόλεως 59

Τηλ. Επικοινωνίας: 2552027460

 

 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα