Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ‘’ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2018’’

Με τη λήξη των Ορεστείων 2018, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι τριήμερες εκδηλώσεις ‘’ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2018’’.
Ειδικότερα ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Δήμου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, τα ΜΜΕ που μας στήριξαν, τους χορηγούς, τους εθελοντές που βοήθησαν στην ολοκλήρωση των εκδηλώσεων και των παράλληλων δράσεων.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο που καθημερινά με την παρουσία του στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αγκάλιασε τις εκδηλώσεις και έδειξε τον σεβασμό του στο ανακαινισμένο θέατρο.
Ευελπιστούμε να σταθείτε δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκθέσεις (Έκθεση Cart Postal, Μνήμες Απογόνων Καραγατσιανών – Αδριανουπολιτών και η Έκθεση Κεραμικής) που πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 1 Ιουλίου και ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Αρχοντίδης Αρχοντής

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα