Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Λήξη 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018

Με τη λήξη της 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη διοργάνωση της ΔΗΚΕΠΑΟ.
Ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Δήμου, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας, την 3η Μ/Κ Ταξιαρχία ‘’ΡΙΜΙΝΙ’’ και την Τακτική Διοίκηση του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού στην Πλάτη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Φορείς και Συλλόγους που συμμετείχαν ενεργά και στήριξαν με παράλληλες δράσεις εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τους Χορηγούς και Υποστηρικτές, τους Χορηγούς Επικοινωνίας, τους εργαζομένους και τους εθελοντές, που συνέβαλαν στην επιτυχία της 24ης Συνάντησης Νέων 2018 και πίστεψαν σε αυτή παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο για την καθημερινή δυναμική παρουσία του αψηφώντας τις δυσκολίες του καιρού και ειδικά στη νεολαία που έδειξε για άλλη μία φορά με την ενεργή συμμετοχή της ότι η Συνάντηση Νέων εκτός από παρελθόν έχει παρόν και μέλλον.
Σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωση μας, το ‘’Αυγουστιάτικο Φεγγάρι’’ με συναυλία από τον Κώστα Χατζή, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Δικαίων.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Αρχοντίδης Αρχοντής

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα