Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΗΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ‘’ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ 2018’’

Το ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ έφτασε στο τέλος του και μας δίνει ραντεβού σε 11 μήνες στο Χωριό των Αγγέλων που φέτος φιλοξένησε χιλιάδες επισκέπτες που με το χαμόγελο, την αγάπη αλλά και τη θετική τους διάθεση κατάφεραν να κάνουν ακόμη πιο όμορφη την πόλη μας.
Με τη λήξη των εκδηλώσεων, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της ιδέας μας.
Ειδικότερα ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Δήμου, τις Τοπικές Κοινότητες, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους επαγγελματίες, τους εθελοντές και τους εργαζομένους που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του προγράμματος και των παράλληλων δράσεων. Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε στον κόσμο που επισκέφτηκε το Χωριό των Αγγέλων και στήριξε την προσπάθεια μας.
Οι πολιτιστικές δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ συνεχίζονται... Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη δράση μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Αρχοντίδης Αρχοντής

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα