Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

Λήξη 25ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2019

Με τη λήξη της 25ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2019, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη διοργάνωση της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Δήμου, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας και την 3η Μ/Κ Ταξιαρχία ‘’ΡΙΜΙΝΙ’’.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Φορείς και Συλλόγους που συμμετείχαν ενεργά και στήριξαν με παράλληλες δράσεις εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τους Χορηγούς και Υποστηρικτές, τους Χορηγούς Επικοινωνίας, τους εργαζομένους και κυρίως τους εθελοντές, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχή πραγματοποίηση της 25ης Συνάντησης Νέων 2019.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο για την καθημερινή δυναμική παρουσία του και ειδικά στη νεολαία που έδειξε για άλλη μία φορά με την ενεργή συμμετοχή της ότι η Συνάντηση Νέων εκτός από παρελθόν έχει παρόν και μέλλον.

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα