Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

«ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι», η ΔΗΚΕΠΑΟ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Ορφέας» Δικαίων Έβρου και την υποστήριξη του Δήμου Ορεστιάδας, διοργανώνει την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο Δικαίων, μια μουσική βραδιά με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος εδώ και αρκετά χρόνια, δίνει το δικό του μουσικό στίγμα που το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό του. Μέσα από σημαντικές συνεργασίες και επιλεγμένες εμφανίσεις, ο αγαπημένος ερμηνευτής με την γνήσια λαϊκή φωνή υπηρετεί πιστά αυτό που αγαπά περισσότερο... το Λαϊκό Τραγούδι .

Από τις σημαντικότερες φωνές της νεότερης γενιάς, με μία “γεμάτη” μουσική διαδρομή, αφήνει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι και υπόσχεται σε αυτή την μουσική συνάντηση με τις πιο γνωστές ερμηνευτικές του στιγμές, να μας κάνει να ταξιδέψουμε νοσταλγικά σε έρωτες, φιλίες , τόπους και συναισθήματα...
Μαζί του κι ο νέος Μυτιληνιός τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης, γνωστός από τη δισκογραφική του δουλειά «Στου Χρόνου το Σεντούκι» στην οποία συμμετείχαν πολύ γνωστοί ερμηνευτές μεταξύ των οποίων κι ο Γεράσιμος Ανδρεάτος «Ξένοι Τόποι», Γιώργος Νταλάρας «Ένα Παράξενο Φύλλο» κ.α. Επί σκηνής μαζί του οι: Βασίλης Κορακάκης /Μπουζούκι, Βαγγελης Κονταρατος /Κιθάρα, Άγης Παπαπαναγιώτου/ Μπάσο, Νίκος Σκομόπουλος/Τύμπανα.

Τριάντα χρόνια τώρα, ο αγαπημένος ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών δεν σταματά να μας εκπλήσσει γιατί.... Όσο η Ελλάδα ονειρεύεται θα σιγοτραγουδά τραγούδια μαζί με την φωνή του Γεράσιμου!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα