Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΗΞΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Με τη λήξη του μουσικού Τριημέρου, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι μουσικές συναυλίες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού το τριήμερο από 24 έως 26 Ιουλίου. Ζούμε ένα πρωτόγνωρο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να συνεχίσουμε τις πολιτιστικές μας δράσεις για την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Ειδικότερα ευχαριστούμε, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Δια-σωστών και Ναυαγοσωστών παράρτημα Ορεστιάδας, την ΕΡΤ Ορεστιάδας για την ζωντανή μετάδοση των συναυλιών, τα ΜΜΕ που μας στήριξαν και τους εθελοντές που βοήθησαν για την υλοποίηση των εκδηλώσεων.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο για την παρουσία του στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο και παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας αγκάλιασε τις εκδηλώσεις.

Ευελπιστούμε να σταθείτε δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ

Βαρσαμακίδης Δημήτριος

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα