Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

Συγκλονιστική η θεατρική παράσταση "Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 12 Αυγούστου, ημέρα εγκαινίων της πόλης μας, η θεατρική παράσταση "Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ'' στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας.
Η παράσταση βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του βραβευμένου Γιάννη Σκαραγκά. Γραμμένο με ιδιαίτερη ποιητικότητα, συμπόνια και χιούμορ, και με τον αέρα της καθηλωτικής ερμηνείας της Φωτεινής Μπαξεβάνη, η Κυρά της Ρω έκανε την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά. Μία διαχρονική ιστορία για γυναίκες που αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο χωρίς μνήμη και χώρο για αυτές.
Ενώθηκαν χθες συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά τα δύο άκρα της Ελλάδος Καστελλόριζο και Ορεστιάδα!
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την κ. Φωτεινή Μπαξεβάνη για την συγκλονιστική της ερμηνεία και τον κ. Σταύρο Λίτινα για την εξαιρετική σκηνοθεσία.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών παράρτημα Ορεστιάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής που ορίζει η πολιτεία.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο που για άλλη μία φορά αγκάλιασε τις πολιτιστικές δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.
Ευελπιστούμε να σταθείτε δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Βαρσαμακίδης Δημήτριος

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα