Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΔΗΚΕΠΑΟ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Φως 2021» φιλοξενεί χριστουγεννιάτικες παιδικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κων/πολεως 59). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είσοδος ελεύθερη!

Το πρόγραμμα των παραστάσεων:

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, 17:30 & 19:00
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, 18:00

«Σκρουτζ – Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία». Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας άπληστος τσιγκούνης που μισεί τα Χριστούγεννα και ότι φέρνει χαρά στον κόσμο. Την Παραμονή τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού του συνέταιρου, του Τζέικομπ Μάρλι και τον ενημερώνει ότι θα τον επισκεφτούν τρία πνεύματα, που θα προσπαθήσουν να του θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη. Θα καταφέρει να ξαναγίνει αυτός που ήταν και να γλιτώσει την αιώνια τιμωρία;Μια Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια με εφτά ηθοποιούς και μαγευτικά εφέ, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Σκηνοθεσία: Δέσποινα ΤσαχουρίδουΠαίζουν: Δομήνικος Τζήκος, Όλγα Μαρκούλη, Ελένη Χριστοφή, Ελίζα Κιτσικίδου, Στέργιος Μαδέρης

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, 12:00:
«Ήρωες των Χριστουγέννων». Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία μυστηρίου. Κάποιος προσπαθεί να καταστρέψει τα φετινά Χριστούγεννα, όμως δύο φίλες αναλαμβάνουν την αποστολή να τα σώσουν και έρχονται αντιμέτωπες με διάφορα εμπόδια.
«Η μπουγάδα του Άη Βασίλη». Ο Άη Βασίλης πρέπει να μοιράσει τα δώρα του, όμως η στολή του έχει λερωθεί και πρέπει να βρεθεί μια λύση άμεσα. Πως θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά;

*Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας τουλάχιστον 30’ πριν την έναρξη της παράστασης.

Σας ευχαριστούμε!

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ

Βαρσαμακίδης Δημήτριος

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα