Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΟ

Η ΔΗΚΕΠΑΟ σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας (Κων/πόλεως 59) στη Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική παράσταση της Σχολής Χορού με τίτλο: ‘’Το παγωμένο δάσος και οι Νεράιδες των Χριστουγέννων’’.

Στην παράσταση συμμετέχουν όλα τα τμήματα της Σχολής μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, όλων των ηλικιών. Πρόκειται γα ένα ενιαίο παραμύθι γεμάτο με δυνατά συναισθήματα που ξυπνά το πνεύμα των εορτών, σε πρωτότυπα κείμενα, μουσικές επιλογές και χορογραφίες της δασκάλας της Σχολής Κωνσταντίνας Βασιλειάδου. Στην εκφώνηση ο Γιάννης Σκερλίδης θα μας οδηγήσει στο μοναδικό κόσμο της φαντασίας. Οι ταλαντούχες μαθήτριές μας είναι έτοιμες να σας μεταφέρουν στο ταξίδι που προσφέρει η ευγενής τέχνη του χορού.
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Είσοδος ελεύθερη!

*Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας τουλάχιστον 30’ πριν την έναρξη της παράστασης.

Σας ευχαριστούμε!

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Βαρσαμακίδης Δημήτριος

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα