Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

"Τα τραγούδια που με πήραν απ το χέρι"

Η ΔΗΚΕΠΑΟ στο πλαίσιο «Αγγέλων Φως 2021», φιλοξενεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 9 το βράδυ στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας (Κων/πολεως 59) τον Παναγιώτη Δόβρη για να παρουσιάσει τη νέα του παράσταση με τίτλο:


"Τα τραγούδια που με πήραν απ το χέρι"


Σχεδόν 10 χρόνια στη δισκογραφία, ο Παναγιώτης Δόβρης έρχεται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο για να παρουσιάσει τη νέα του παράσταση. Μια διαδρομή βαθιά συναισθηματική συμπεριλαμβάνοντας τραγούδια από τον κόσμο του εντέχνου, της παράδοσης και του ροκ που τον σημάδεψαν και τον εξέλιξαν, καθώς και δικές του δημιουργίες από τους, μέχρι τώρα, τρεις προσωπικούς του δίσκους.
Συνοδοιπόροι του στο μουσικό αυτό ταξίδι ο Δημήτρης Μπεζιργιαννίδης στο ακορντεόν και ο Τρύφωνας Μπίκος στα κρουστα.
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Είσοδος ελεύθερη!


Σύντομο βιογραφικό:
Ο Παναγιώτης Δόβρης γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1990. Η πρώτη του επαφή με τον χώρο της μουσικής ξεκινάει μερικά χρόνια αργότερα ακολουθώντας με επιτυχία προγράμματα σπουδών και εκμάθησης κλασικής κιθάρας, σαξοφώνου, πιάνου, λαϊκών οργάνων, φωνητικής και ανώτερων θεωρητικών. Οι σπουδές του πάνω στη σύνθεση στο τμήμα μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου αποτέλεσαν σταθμό στη ζωή και μουσική του καριέρα . Ασχολείται ενεργά με τον χώρο των συναυλιών από το 2009 με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και στο ιστορικό του ήδη υπάρχουν συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς του είδους όπως τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη και τον Θάνο Μικρούτσικο.

*Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας τουλάχιστον 30’ πριν την έναρξη της παράστασης.

Σας ευχαριστούμε!

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα