Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2022»

Με τη λήξη των εκδηλώσεων, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα «ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2022».

Ειδικότερα ευχαριστούμε την Υπηρεσία Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πρασίνου, την Τεχνική Υπηρεσία, την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, την Πυροσβεστική Ορεστιάδας, την Αστυνομική Δ/νση Ορεστιάδας, το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας, τον Σύλλογο Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως, την Ενόργανη Χορωδία Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου, το Παράρτημα Λυκείου Ελληνίδων Ν. Ορεστιάδας, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Νεολαίας Ν. Ορεστιάδας «Οι Θράκες», το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας «Το Γέννημα», τον Ακριτικό Ήχο, την ορχήστρα «Τέρψις» και τη Σοφία Παπάζογλου, την Τετράφωνη Χορωδία «Εν Ορεστιάδι» του Δημοτικού Ωδείου, τη Σχολή Χορού, τη Σχολή Κεραμικής της ΔΗΚΕΠΑΟ, τον Σύλλογο Δρομέων Ορεστιάδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ορεστιάδας, τους ομιλητές των εκδηλώσεων κ. Ζαβαλιάρη Θωμαΐς, κ. Κιηγμά Δημήτριο, κ. Παραπαγκίδη Βασίλειο, τη Δημοτική Ραδιοτηλεόραση καθώς και όλα τα ΜΜΕ που μας στήριξαν, τους χορηγούς και το Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ορεστιάδας. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο που καθημερινά γέμισε με την παρουσία του το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο.

Ευελπιστούμε να σταθείτε δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ, στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 - 31 Ιουλίου 2022.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Βαρσαμακίδης Δημήτριος