Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής

Τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής στόχο έχουν να μυήσουν τα παιδιά και τους εφήβους στο μαγικό κόσμο των Καλών Τεχνών. Με βασικό ερέθισμα ένα λογοτεχνικό βιβλίο, οι συμμετέχοντες θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη συγγραφή, τη ζωγραφική και την ηθοποιία.
Θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τους μαθητές σας για την δράση μας !
Θα χαρούμε πολύ να δούμε τους μαθητές σας να συμμετέχουν στην δράση μας !
Η δράση μας
Αναλυτικότερα, η κάθε ηλικιακή ομάδα συμμετεχόντων θα έχει να μελετήσει ένα βιβλίο που ν' αντιστοιχεί στο επίπεδό της. Οι μικροί μας φίλοι θα διαβάζουν παραμύθια και παιδική λογοτεχνία, ενώ οι έφηβοι εφηβική, κλασική και ενήλικη λογοτεχνία. Μέσα από τα βιβλία αυτά θα κληθούν να επιτελέσουν δραστηριότητες δημιουργικής γραφής και στο τέλος των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα έχουν συγγράψει το δικό τους βιβλίο, θεατρικό έργο ή θα έχουν δημιουργήσει το δικό τους ζωγραφικό πίνακα.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους θα παρουσιαστεί σε δημόσια εκδήλωση και φυσικά οι νικητές θα βραβευτούν. Ωστόσο, όλους τους συμμετέχοντες θα τους περιμένουν δώρα και εκπλήξεις!!!
Θα σας παρακαλούσαμε να προωθήσετε την δράση μας!


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://vivl-orest.evr.sch.gr/events 

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα