Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου

ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Η Επιτροπή «1923-2023: 100 χρόνια Νέα Ορεστιάδα» σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑΟ με την ευκαιρία της εισόδου στη νέα χρονιά και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη δημιουργία της Ν. Ορεστιάδας, διοργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία στις 31 Δεκεμβρίου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά DJ με χριστουγεννιάτικες μουσικές και η Φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας, η οποία θα αποδώσει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και επίκαιρες μουσικές συνθέσεις. Η έναρξη θα γίνει στις 23:00.
Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων θα ψαλλεί επίσημη Δοξολογία, παρουσία του Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνού και των Αρχών της πόλης. Παράλληλα την ημέρα αυτή ξεκινάνε επίσημα και οι επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση εκατονταετίας από την ίδρυση της Ν. Ορεστιάδας. Καλούμε όλους τους Συλλόγους της πόλης να συμμετέχουν στην εκδήλωση παρουσία αντιπροσωπείας τους και λαβάρου. Μετά το τέλος της Δοξολογίας ο Σεβασμιώτατος θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα.


Με εκτίμηση
Ζήνα Ζάχαρη
Πρόεδρος της Επιτροπής


Δημήτριος Βαρσαμακίδης
Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επισκεπτόμενοι τις σελίδες μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Κατάλαβα